Louise Petersen

Se alle blog indlæg fra Louise Petersen her.

Her er 10 gode hunderacer til førstegangsejere

Det er ikke alle hunderacer som egner sig lige godt til førstegangsejere. Det er klogt at tage sine egne erfaringer med, forinden man anskaffer sig en hund. Her giver vi dig 10 gode bud på hunderacer til førstegangsejere, samt gode råd til hvordan du finder den rette hund til dig og din livsstil.

Læs mere

20 populære hunderacer i Danmark. Hvilken hund skal jeg vælge?

Hvilke hunderacer er den typiske danske familie mest glade for? Det kigger vi nærmere på her, hvor vi har samlet de 20 mest populære hunderacer i Danmark, samt vejledning til hvordan at du finder den helt rette hunderace for dig.

Læs mere

Her er 10 gode allergivenlige hunderacer for dig med allergi

27. mar 2020

Heldigvis er der mange allergiske hundeelskere i Danmark som sagtens kan få en hverdag til at hænge sammen. Hvad forårsager egentlig allergi overfor hunde, og hvad bør man vide? Få svar her, hvor vi også giver dig 10 gode bud på allergivenlige hunderacer.

Læs mere

Hypotermi hos hunde: symptomer, årsager og behandlinger

19. dec 2018

Hypotermi hos hunde er når kropstemperaturen falder betydeligt. Det sker, når kæledyr udsættes for kolde, eller fugtige temperaturer i for lang tid, eller hvis de har våd pels i kolde, blæsende vejrforhold.

Læs mere

10 Typiske Hundepleje fejl og hvordan at man undgår dem

17. dec 2018

Det kan være noget af en opgave i sig selv at pleje sin hund. Pelsen skal børstes, kløerne skal klippes, og så er der alt det andet. Her er 10 typiske fejl, man som hundeejer nemt kan begå, og hvordan at man undgår dem.

Læs mere

Her er 10 gode hunderacer, hvis du bor i lejlighed

Bor du i lejlighed, så er der visse forbehold, man som kommende hundeejer skal være opmærksom på. Det er nemlig ikke alle hunderacer, som fungerer lige godt i de mindre omgivelser. Vi har samlet de 10 bedste hunderacer, til dem der bor i lejlighed.

Læs mere

Skal jeg vælge en voksen hund eller en hvalp?

Overvejer du at købe hund, så har du sikkert spurgt dig selv om det skal være en voksen hund, eller en hvalp. Der er fordele og ulemper ved hver især, som du kan blive klogere på her.

Læs mere