Persondatapolitik

Når du bruger vores tjenester, betror du os dine oplysninger. Vi forstår, at det er et stort ansvar, og vi arbejder hårdt på at beskytte dine oplysninger, og give dig kontrol over dem.

1. Databeskyttelse

Denne sektion giver dig et overblik over indsamling, behandling og brug af dine personlige data samt brugen af cookies, når du besøger og/eller interagerer med denne platforms indhold og tjenester. Detaljerne i vores praksis og dine rettigheder i denne henseende vil blive forklaret yderligere gennem vores persondatapolitik.

Vi indsamler, behandler og bruger følgende data for, at du kan benytte dig af vores platfom:

Adgangsdata: Under hvert af dine besøg på denne platform registrerer vores webservere tekniske informationer, som din browser automatisk sender. De tekniske informationer omfatter internetprotokol, (IP)-adressen, der bruges til at forbinde din computer eller mobilenhed til internettet, anvendte browsertype og -version, styresystem samt dato og klokkeslæt for dit besøg til platformen (Læs mere i afsnit 3.1).

Personlige data: Vi indsamler oplysninger om dig, som du aktivt giver os ved at bruge særlige funktioner på denne platform, som eksempevis vores kontaktformularer. Disse data indeholder din e-mailadresse samt andre detaljer, der er nødvendige for leveringen af og brug af respektive tjenester (Læs mere i afsnit 4).

Brugsdata: Vi indsamler aktivt information om dit besøg på denne platform og dit brug af dets tjenester og indhold. Denne information omfatter dine klik på forskellige webadresser (URL’er) både til, gennem og fra denne platform (inklusive dato og klokkeslæt), besøgte undersider, oplysninger du søgte efter, svartider, længde af besøg på forskellige sider, e-mail åbninger, og hvilke bannere eller links på platformen, som du har klikket på. Vi bruger sådanne indsamlede data til flere formål. For eksempel bruger vi oplysningerne til bedre at forstå dine behov og præferencer, så vi kan forbedre denne platform og dets funktioner samt give dig mere relevant og interessebaseret indhold (Læs mere i afsnit 3.2).

Cookies og lignende sporingsteknologier: Vi indsamler automatisk sådanne brugsdata ved hjælp af cookies og lignende teknologier. Vi kan gemme en unik identifikator i sådanne cookies, der kan bruges til at identificere din browser ved efterfølgende besøg på denne platform (Læs mere i afsnit 3.1).

Tredjeparts teknologier: Vi tillader også udvalgte tredjeparter at bruge cookies eller lignende teknologier på denne platform. Disse tredjeparter omfatter analytikere, reklametjenester og andre udbydere, der hjælper os med at levere, evaluere og forbedre vores platform og tjenester samt give målrettet reklame baseret på dine aktiviteter på platformen og interesser (Læs mere i afsnit 7).

Sociale netværk: Vi kan benytte os af plug-ins fra sociale netværk på denne platform, som giver dig mulighed for at dele indhold med disse netværk. Hvis du bruger disse funktioner, kan disse netværk bruge deres egne cookies til at indsamle data om dig (Læs mere i afsnit 7).

Videregivelse til tredjepart: Vi kan videregive nogle af dine oplysninger til forretningspartnere i forbindelse med indløsning af salgsfremmende tilbud udgivet på denne platform til tilknyttede virksomheder, der leverer fælles indhold og tjenester (f.eks. kundesupport) eller til tjenesteudbydere, der udfører visse tjenester på vores vegne, men kun i det omfang, at det er nødvendigt for at udføre de respektive tjenester. Nogle af tjenesteudbyderne kan være placeret i et land uden for Schweiz og EU/EØS. Vi arbejder dog udelukkende med virksomheder, der tilbyder et passende databeskyttelsesniveau (Læs mere i afsnit 9)

2. Hvem er vi, og hvad laver vi

MUY ("vi", "os", "platformen") er en gratis platform som forbinder købere og sælgere inden for hunde og katte. Platformen kan forblive gratis, da vi finansierer os selv ved at tage et transaktionsgebyr på alle handler foretaget via vores platform.

Dataansvarlig, og operatøren af denne platform er følgende:

MUY Group ApS,
3600 Frederikssund,
Kontakt e-mail: hej@muy.dk

Vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den gældende lovgivning for databeskyttelse, især med den generelle databeskyttelsesforordning, Forordning (EU) 2016/679 (“GDPR”). I det omfang, at vi opnår dit samtykke til behandling af dine personlige data, er artikel 6.1 stk. a GDPR og artikel 6.1 stk. c GDPR gældende som retsgrundlag. Hvad angår andre behandlingsaktiviteter, som beskrevet i denne persondatapolitik, er behandlingen baseret på artikel 6.1 stk. f.1 GDPR, hvorefter behandlingen af personlige oplysninger er tilladt (gældende hvis behandlingen er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som vores virksomhed eller en tredjepart overholder. Såfremt sådanne interesser tilsidesættes af andre interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder fra vores brugere, kræves der beskyttelse af personlige oplysninger).

3. Adgang til og brug af platformen

3.1 Adgang til data (logfiler)

For hvert besøg på denne platform gemmer vores webservere automatisk generelle adgangsdata, om processen, i server-logfiler.

Disse data omfatter:

  • det besøgte websted

  • IP-adressen på det system, som sender anmodningen

  • Den anvendte browsertype og -version

  • Det anvendte styresystem

Vi indsamler ikke sådanne data med andre datakilder. Den midlertidige opbevaring af IP-adressen i logfiler er nødvendig af tekniske grunde og for at sikre sikkerheden i vores system, især vedrørende anerkendelse af misbrug. Disse formål udgør også vores legitime interesse i henhold til artikel 6.1 stk. f GDPR. Vi opbevarer kun sådanne data så længe, at der er nødvendigt for de angivne formål.

IP-adresser vil blive slettet eller skjult efter senest 14 dage.

3.2 Andre data, som vi indsamler

Herudover indsamler og behandler vi også oplysninger i om dit brug af denne platform og interaktion med dets indhold og tjenester.

Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der indeholder en unik identifikator, der består af en streng, som gør det muligt for websteder at genkende enheder, der bruges til at få adgang til et websted på hvert efterfølgende besøg i hele dets levetid. En unik identifikator tillader os ikke at drage nogen form for konklusion med hensyn til din identitet. For mere information om de specifikke typer cookies og lignende teknologier, der anvendes via denne platform, deres formål og dine muligheder for at administrere dem, henvises du til vores cookiepolitik.

De indsamlede oplysninger kan omfatte:

  • Java slået til eller fra

  • Cookies slået til eller fra

  • IP-adresse i forkortet form (de sidste tre cifre i IP-adressen slettes)

  • Referrer-URL (dvs. det tidligere besøgte websted)

  • Webadressen ("URL'et") på det aktuelle websted

  • Styresystem

  • Dato og klokkeslæt for besøget

  • Din browseraktivitet (som musebevægelser og klik)

  • Tid og varighed på siden

  • Søgninger foretaget på siden

  • Klik på bannere og links

  • Andre oplysninger om, hvordan du interagerer med platformen

Vi kan videregive sådanne oplysninger til følgende formål:

  • At tilpasse, måle og forbedre vores platform og tjenester

    • Dette omfatter vores brug af data til at styre og forbedre de tekniske og funktionelle aspekter af platformen, at designe platformen mere brugervenligt såvel som at optimere udvælgelsen af dets indhold og funktionaliteter. Dette omfatter også interne forretningsformål som fejlfinding, dataanalyse, tests og forskning

  • At behandle og registrere din indløsning af salgsfremmende tilbud

    • Da vi finansierer os selv via provision og annoncering, så du kan benytte dig af platformen gratis, kan vi bruge oplysninger om dit besøg på vores platform. Det vil sige, at vi indsamler data om dit brug af salgsfremmende tilbud til rapporteringsformål, så vi kan beregne og indsamle vores provision fra forretningspartnere

  • At give dig personligt indhold

    • Vi bruger også disse oplysninger til at skræddersy vores indhold og salgsfremmende tilbud til dine interesser, som vi viser her på platformen eller sender til dig. Til dette formål opretter vi pseudonymiserede brugerprofiler. Disse brugerprofiler hjælper os med at forstå dine behov og præferencer bedre, så vi kan give dig individuelle og interessebaseret indhold og salgsfremmende tilbud. Pseudonymiserede brugerprofiler giver os ikke mulighed for at trække konklusioner med hensyn til din identitet, og vi kombinerer ikke sådanne profiler med data, som direkte identificerer dig (f.eks. e-mailadresse), medmindre du udtrykkeligt har tilladt os at gøre det.

  • Til reklame og remarketing

    • Vi eller mere specifikt de reklametjenester, der henvises til i vores oversigt af underleverandører (Se afsnit 7) i denne persondatapolitik, bruger også disse oplysninger for at kunne levere målrettet annoncering på denne platform eller på tredjeparts websteder, der er baseret på dit tidligere besøg på denne platform.

Vi betragter disse formål som værende i vores berettigede interesse i henhold til artikel 6.1 stk. f GDPR. Vores brugere forventer, at vi tilbyder dem tilbud, hvilke afspejler deres nuværende interesser.

Vi opbevarer disse oplysninger så længe som nødvendigt og relevant for ovennævnte formål, eller indtil du gør en retmæssig indsigelse mod vores brug af sådanne oplysninger. Pseudonym brugerprofiler gemmes i højst 24 måneder.

Du har til enhver tid ret til at protestere mod visning af personlig reklame fra vores reklamepartnere. Du kan forhindre lagring af de cookies, der bruges til sådanne formål, ved at justere cookieindstillingerne i dine browserindstillinger. For mere information, se vores cookiepolitik.

4.1 Oprettelse eller log ind med sociale medier

Du har muligheden for at logge ind på din MUY-konto med en af dine sociale medier som Facebook, Google o.lign. Såfremt du vælger dette, kan vi indsamle følgende information om dig.

  • Fulde navn

  • E-mailadresse

  • Køn og alder

  • Fødselsdag

  • Bruger-id

  • Interesser

Desuden bliver din IP-adresse samt dato og klokkeslæt også automatisk gemt på vores servere. Indsamlingen af disse data er nødvendig for at forstå eventuelt misbrug af e-mailadresser på et senere tidspunkt, og det tjener os også til at bevise, at vores proces er i overensstemmelse med lovkrav.

4.2 Kontaktformular

Vi indsamler dine personlige data, som du frivilligt indvilliger i at give os, når du kontakter os via e-mail eller en kontaktformular, der findes på platformen for generelle eller specifikke forespørgsler.

Kontaktformularen kan bede dig indtaste følgende personlige oplysninger:

  • Navn

  • E-mailadresse

  • Meddelelsestekst

  • Yderligere oplysninger om specifikke forespørgsler eller rapporter, hvis det er relevant

Desuden bliver din IP-adresse samt dato og klokkeslæt også automatisk gemt på vores servere. Indsamlingen af disse data er nødvendig for at forstå eventuelt misbrug af e-mailadresser på et senere tidspunkt, og det tjener os også til at bevise, at vores proces er i overensstemmelse med lovkrav.

Din forespørgsel vil blive håndteret af en medarbejder hos MUY, der er ansvarlig for behandlingen af de emner, der er adresseret i din forespørgsel. Dine data vil kun blive brugt til at håndtere din forespørgsel (f.eks. for at give dig de serviceoplysninger, som du har bedt om, og vil ikke blive brugt til andre formål, medmindre det udtrykkeligt er tilladt eller krævet i henhold til gældende lov. Vi opbevarer de personlige oplysninger, du giver os, når du kontakter os i den respektive samtale med dig, men ikke længere end 6 måneder efter samtalen er lukket, medmindre gældende lovgivning kræver længere tilbageholdelsesperiode i individuelle tilfælde. Samtalen vil blive betragtet som lukket, hvis omstændighederne indikerer, at alle relevante fakta er blevet afklaret, eller hvis du pålægger os at slette dine data. Alle personlige data, der blev gemt i forbindelse med din samtale med os, slettes umiddelbart i dette tilfælde.

5. Information om forretningspartnere

5.1 Informationer i relation til vores kommission

Da vi blandt andet finansierer os selv via provisioner, kan vi modtage oplysninger om dine online køb, eksempelvis ordreværdi, som du har foretaget på tredjeparts websted (f.eks. netbutikker). Sådanne oplysninger overføres automatisk til os ved hjælp af sporing af cookies. Vi modtager aldrig oplysninger, der direkte kan identificere dig, men kun provisionsrelateret information såsom værdien af dit køb og transaktionens dato og klokkeslæt. Vi arbejder også med såkaldte affilierede netværk, som forbinder os med retailers og overtager tekniske og faktureringsprocesser. Vi bruger udelukkende disse oplysninger til faktureringsformål.

6. Cookies

Når du først besøger denne platform, informerer vi dig om brugen af cookies og lignende teknologier, der anvendes via denne platform, og beder om dit samtykke til brugen af sådanne cookies. Du finder en forklaring på samtykkeerklæring af cookies nederst i denne persondatapolitik. Du kan til enhver tid ændre dine cookie-præferencer, som vil anvendes fremover. De specifikke typer cookies, der anvendes via denne platform, deres formål og dine muligheder for at administrere dem beskrives nærmere i vores cookiepolitik.

7. Underleverandører

Vi tillader visse tredjeparter ("underleverandører") på denne platform. Disse tredjeparter omfatter hosting-udbydere, analytikere, annoncenetværk og andre tjenesteudbydere, der hjælper os med at levere, evaluere og forbedre vores platform og tjenester samt give målrettet annoncering baseret på dine aktiviteter på browseren og interesser.

Vi arbejder dog udelukkende med virksomheder, der tilbyder et passende databeskyttelsesniveau i overensstemmelse med bestemmelserne i GDPR. For mere information se venligst afsnit 7.1.

Vi bruger de underleverandører der fremgår af listen på https://muy.dk/sikkerhed/underleverandoerer.

7.1 Dataoverførsel uden for EU

Nogle af disse underleverandører er baseret i et land uden for EU/EØS. Der er oprettet hensigtsmæssige aftaler for at sikre, at tjenesteudbyderne træffer alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende krav.

Datatransmissionen til tjenesteudbydere i USA udføres på grundlag af det såkaldte "EU-USA Privacy Shield" eller på såkaldte "Standard Kontraktlige Bestemmelser" fra EU-Kommissionen. EU-USA Privacy-Shield er en aftale mellem EU og USA, der garanterer overholdelsen af ​​europæiske databeskyttelsesstandarder i USA. EU-kommissionens "Standard Kontraktlige Bestemmelser" vedrører en kontrakt, hvor tjenesteudbyderen er forpligtet til at beskytte personlige oplysninger i overensstemmelse med kontraktbestemmelserne for at behandle disse i vores rækkefølge og navnlig ikke at videresende disse til tredjeparter. En gratis kopi af "Standard Kontraktlige Bestemmelser" vil blive givet til dig ved forespørgsel. Hvis du ønsker en sådan kopi, bedes du kontakte os og sende en stemplet konvolut til adressen angivet under afsnit 11.

7.2 Tjenesteudbydere

MUY Group arbejder også med tekniske underleverandører, der kan have adgang til dine personlige data, men kun i det omfang det er nødvendigt for at udføre deres respektive tjenester. Disse tjenesteudbydere må ikke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter eller bruge dem til andre formål end instrueret.

Vi bruger DigitalOcean til hosting af denne platform, som det også fremgår på vores oversigt af underleverandører. Dataene gemmes udelukkende i et tysk datacenter (Frankfurt am Main), der er certificeret i henhold til ISO 27001, 27017 og 2018 samt PCI DSS Level 1. Alle data, der er gemt af os på DigitalOceans system, er under vores kontrol og er automatisk krypteret. DigitalOcean har ikke adgang til eller brug af vores data til noget som helst formål.

9. Offentliggørelse af dine personlige data

Vi offentliggør kun dine personlige oplysninger til tredjeparter, hvis dette er nødvendigt med henblik på at muliggøre funktioner og tjenester eller forbedre denne platform. Hvis dine oplysninger offentliggøres, er vi forpligtet eller berettiget til overholdelse af kontrakt eller lov eller modtage et udtrykkeligt samtykke fra dig.

9.1 Forretningspartnere

Når du klikker på et salgsfremmende tilbud, kan vi tildele et unikt id til dette klik ("Click-out-ID") og give dette Click-out-ID til den respektive forretningspartner ("tredjepart og/eller affilierede netværk"), på hvis vegne det salgsfremmende tilbud vises. Hvis du senere registrerer eller køber noget på vores forretningspartners websted, vil vores forretningspartner kunne identificere dig, som værende sendt videre fra vores platform, og derved tjener vi vores provision. Vi arbejder også med såkaldte affilierede netværk, som forbinder os med tredjeparterne og tilbyder at overtage den tekniske proces og faktureringsprocessen. I disse tilfælde leverer vi Click-out-ID til de tilknyttede netværk. Disse tilknyttede netværk kan benytte deres egne sporingscookies, når du besøger vores platform og klikker på et tilbud (f.eks på en kupon).

10. Dine rettigheder

Med hensyn til vores behandling af personlige oplysninger relateret til dig, har du ret til følgende rettigheder gratis.

10.1 Ret til at tilbagetrække samtykke i henhold til artikel 7 GDPR

Hvis du har givet dit samtykke til at behandle dine data, men skifter senere hen mening, har du ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid ved at sende en e-mail eller et skriftligt brev til vores kontaktadresse, som er angivet nedenfor. Herefter stopper vi behandlingen af dine data

10.2 Ret til adgang i henhold til artikel 15 GDPR

Du har ret til at få bekræftelse fra os om, hvorvidt dine personlige oplysninger behandles af MUY Group, og hvis dette er tilfældet, har du ret til at få adgang til dine oplysninger i henhold til artikel 15 GDPR. Men med hensyn til pseudonymiserede brugerprofiler, som er skabt af os, er vi ikke i stand til at transformere det personlige data til individuelle personer. Derfor kan vi ikke give nogen oplysninger vedrørende disse data, medmindre du giver os oplysninger, som gør det muligt for os at fremskaffe sådanne data til din person. Vi vil påpege dette i tilfælde af en forespørgsel.

10.3 Ret til berigtigelse i henhold til 16 GDPR

Du har ret til at anmode os om at rette op på eventuelle unøjagtige eller ufuldstændige personoplysninger, som vi har om dig.

10.4 Ret til sletning i henhold til 17 GDPR

Du har ret til at opnå sletningen af ​​dine personlige data, som vi har gemt om dig, hvis vi ikke har en juridisk grund til at fortsætte med at behandle og gemme det.

10.5 Ret til at begrænse forarbejdning i henhold til artikel 18 GDPR

Du har ret til at bede os om at begrænse, hvordan vi behandler dine oplysninger i henhold til artikel 18 GDPR. I dette tilfælde vil vi have tilladelse til at gemme dataene, men ikke videre behandle det.

10.6 Ret til overførsel af data i henhold til artikel 20 GDPR

Du har ret til at modtage dine personlige oplysninger, som du, i forbindelse med samtykke i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, har givet os eller - hvis det er teknisk muligt - at kræve, at vi overfører disse data til en tredjepart.

10.7 Ret til indsigelse mod databehandling i henhold til artikel 21 GDPR

I henhold til kravene i artikel 21 GDPR har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige oplysninger til enhver tid af grunde, der vedrører din særlige situation (f.eks en mulig risiko for liv eller sundhed). Den ovenfor nævnte generelle ret til indsigelse gælder for alle behandlingsformål, der er beskrevet i denne persondatapolitik, og som er baseret på retsgrundlaget for legitim interesse. I tilfælde af, at du gør retmæssig brug af denne ret, behandler vi ikke dine personlige data, medmindre vi viser overbevisende legitime grunde til behandlingen, som tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder eller for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

For så vidt, at dine personoplysninger behandles til direkte marketing formål, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod dette uden at angive én eller flere årsager. Derudover kan du forhindre lagring af de cookies, der bruges til sådanne formål, ved at justere cookie-indstillingerne i din browsers software. For mere information, se vores cookiepolitik.

10.8 Ret til at indgive klage til en tilsynsmyndighed

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk

11. Kontakt og ansvar for databeskyttelse

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne persondatapolitik, ønsker at udøve nogle af dine rettigheder, og/eller har andre bekymringer med hensyn til behandlingen af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os via e-mail på sikkerhed@muy.dk, hvori du skriver detaljerne for din forespørgsel eller anmodning (f.eks. ved at angive det personlige data, som du ønsker adgang til.) Du kan også kontakte os på følgende kontaktoplysninger:

MUY Group ApS,
3600 Frederikssund,
Kontakt e-mail: hej@muy.dk

Det er også på ovenstående kontaktoplysninger, at du kontakter vores koncernkommisær for databeskyttelse Anders Hansen.

12. Ændringer i vores persondatapolitik

Vi kan ændre denne persondatapolitik til enhver tid med øjeblikkelig virkning. Den gældende version af denne persondatapolitik vil blive gjort tilgængelig på platformen. Vi ønsker at foretage så få ændringer som muligt i dette dokument, men du skal altid kontrollere den nyeste version af vores persondatapolitik. Den seneste ændringsdato er placeret nederst i dette dokument.

Bilag: Samtykkeerklæringer

I forbindelse med dit brug af denne platform, kan du have givet en eller flere af følgende samtykkeerklæringer:

1. Når du benytter denne platform ("Cookie samtykke")

Vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at personliggøre din oplevelse med platformen og til at indsamle data til sporing, annoncering og analyse. Læs mere om cookies, og hvordan de kan deaktiveres. Ved aktivt at fortsætte brugen af vores platform accepterer du et sådan brug af cookies og lignende teknologier.

2. Ved tilmelding af nyhedsbrev

Jeg vil gerne abonnere på nyhedsbrevet og hermed udtrykke mit samtykke til regelmæssigt at modtage nyhedsbrevet fra MUY Group (Læs mere i afsnit 2), per e-mail. Jeg har læst og accepterer vilkårene i persondatapolitikken.

Bemærk venligst: Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

3. Ved brug af kontaktformularer

Ja, jeg har læst persondatapolitikken og accepterer behandlingen af mine personoplysninger i denne formular af MUY Group med det formål at håndtere min anmodning.

Bemærk venligst: Dine data vil kun blive brugt til at håndtere din anmodning. Du kan trække dit samtykke til behandling af dine data ved at sende en email til sikkerhed@muy.dk.

Sidst opdateret d. 29. maj 2018

Køb eller sælg din hund / kat hos os

Tusindvis af besøgende hver eneste måned.