Hvilken hund skal jeg vælge?

Med vores gratis test, kan du hurtigt danne dig et overblik over hvilke hunde, der højst sandsynligt vil passe godt ind i din hverdag og livsstil.

Husk også, at du kan blive meget klogere på de mange forskellige hunderacer, deres karaktertræk – og endda forbinde og følge opdrættere der har oprettet en side hos MUY. Se fx to populære selskabshunde som en Malteser eller Bomuldshund.

Vi er på en mission om at gøre det nemt, og sikkert at finde den helt rette hund, og opdrætter for dig – om end det skal være en racehund, eller blandingshund, også kaldet gadekryds. Prøv vores gratis test nedenunder nu for at komme i gang.

Hvad er MUY?
Hvad er MUY?

MUY er et socialt netværk, som forbinder opdrættere og kommende, eller nuværende hundeejere med hinanden – og meget mere. Enkelt og gratis!

Opret side
Spørgsmål .. af ..

..

Vi arbejder på sagen..
Svarmuligheder

Hvordan virker det?

Vidste du, at vi hos MUY har udviklet den mest dybdegående test når det kommer til valg af hunderacer? Du kan blive klogere på mere end 200 forskellige hunderacer på vores hjemmeside. Racerepræsentanter, eller personer med mange års kendskab om de enkelte racer hjælper os med at udfylde karaktertræk, og beskrivelser for hunderacer.

På den måde kan vi sammenligne de karaktertræk, som du efterspørger hos en hund, for at vise dig relevante hunderacer som måske passer ind i din hverdag og livsstil – hvilket er vigtigt at have med i sine overvejelser.

Desuden fokuserer vi også på at gøre det nemmere, og overskueligt for opdrættere samt kommende, eller nuværende hundeejere at forbinde med hinanden på én samlet platform. Læs mere om MUY

Køb hund med omtanke

Går du med tankerne om at købe hund, så vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, så du får valgt den rette hund fra starten af.

Desværre vælger mange danskere hund ud fra udseende, hvilket ikke er vejen frem til et fornuftigt køb. Vi har samlet en række gode råd, inden du køber hund, som du med fordel kan læse mere om nedenunder, og hvordan at MUY kan hjælpe dig godt på vej.

Gode råd inden køb

Populære hunderacer

Se hvilke hunderacer der bliver søgt mest på hos MUY. Du kan blive klogere på de forskellige racer ved at klikke på "Vis".

Shiba

Shiba (også kendt som Shiba Inu) stammer fra Japan, og er den mindste af...

Vis
Coton de tulear

Måske bedre kendt som en bomuldshund. En Coton de tulear er en...

Vis
Malteser

Malteseren hører under gruppen af selskabshunde, og er en lille, allergivenlig...

Vis
Lagotto romagnolo

Lagotto romagnolo hører under gruppen af apporterende jagthunde. En sjælden...

Vis
Engelsk cocker spaniel

Den Engelske cocker spaniel anses for at være intelligent, venlig, aktiv...

Vis