Hvilken hund skal jeg vælge?

Med vores gratis test, kan du hurtigt danne dig et overblik over hvilke hunde der højst sandsynligt vil passe godt ind i din hverdag, og livsstil.

Husk også, at du kan finde karaktertræk på de mange forskellige hunderacer hos MUY. Se bl.a. Labrador Retriever eller en Bomuldshund.

🐶 Få din egen tidslinje, og side hos MUY

Opret en konto, eller log på MUY – en enkel, sjov måde at møde andre hundeelskere, opdrættere, klubber og dele billeder, videoer og beskeder med venner og familie – helt gratis.

Opret din egen side
Spørgsmål .. af ..

..

Vi arbejder på sagen..
Start testen forfra
Svarmuligheder

Hvordan virker det?

Hvis du allerede kender til MUY, så ved du også at vi har avanceret raceprofiler, med en masse oplysninger om de enkelte racer, herunder karaktertræk af racen. Hvis du gerne vil se hvilke karaktertræk, vi har om de enkelte racer, så se fx Labrador Retriever's raceprofil.

Racerepræsentanter med viden om den enkelte race, har hjulpet os med at angive disse karaktertræk. På den måde kan vi sammenligne dine kriterier i testen, til at finde hunderacer, som deler de karaktertræk, du efterspørger.

Populære hunderacer

Se hvilke hunderacer der bliver søgt mest på hos MUY. Du kan blive klogere på de forskellige racer, ved at klikke på "Vis".

Coton de tulear

Måske bedre kendt som en bomuldshund. En Coton de tulear er en...

Vis
Shiba

Shiba (også kendt som Shiba Inu) stammer fra Japan, og er den mindste af...

Vis
King charles spaniel

King Charles Spaniel er en smule mindre end Cavalier King Charles spaniels, som...

Vis
Mops

En Mops kommer i mange forskellige farver, dog mest hyppigt som lysebrun, eller...

Vis