Opdag indhold

Vil du vide hvilke hunderacer, der er nemmest at træne, eller hvilke der savler mindst? Gå på opdagelse i vores spændende, og populære indhold lige nu.

Test dig selv: Hvilken hund skal jeg vælge?

Når man køber hund, er det vigtigt at man kigger på sin egen livsstil, og undersøger hvilke hunde der passer ind i ens livsstil. Tag denne test, og find ud af hvilke hunderacer der passer bedst til dig.

Prøv testen nu

Hundeleksikon fra A-Z

Her finder du en alfabetisk rækkefølge af de mere end 300 forskellige hunderacer. Bliv klogere på hver enkel race hos MUY, du finder karaktertræk, og raceportræt m.m.

Se mere

Se listen: Disse hunderacer savler mindst

Er det vigtigt for dig, at din kommende hund ikke savler alt for meget, eller vil du bare gerne vide hvilke hunderacer der savler mindst muligt?

Se mere

Se listen: Disse hunde egner sig bedst til førstegangsjere

Det er ikke alle hunde, som er lige nemme at træne, og opdrage. Det er en vigtig faktor at tage med, når man overvejer at anskaffe en hund.

Se mere

Se listen: Disse hunderacer fælder mindst

Har man allergi overfor hunde, eller er man bare ikke særlig glad for hunde der fælder forfærdelig meget, så har du her en oversigt over hunderacer som fælder meget lidt.

Se mere

FCI Gruppe: Apporterende jagthunde

Her finder du hunderacer, som er under Apporterende jagthunde i FCI.

Se mere

FCI Gruppe: Selskabshunde

Her finder du hunderacer, som er under Selskabshunde i FCI.

Se mere

Se listen: Disse hunderacer er sværest at træne

Det er ikke alle hunderacer, som er lige nemme at træne og opdrage. Her har vi samlet nogle af de hunderacer, som er sværest at træne, og som ikke kan anbefales for førstegangsejere.

Se mere

Se listen: Disse hunde tilpasser sig nemmest til en lejlighed

En lille hund er ikke altid ensbetydende med, at den tilpasser sig nemt til en lejlighed, og de krav der kan blive stillet til en hund. Der er mange små hunde, som er for larmende, og har et for højt energiniveau til at bo i en lejlighed på femte sal.

Se mere

Se listen: Disse hunderacer kan nemmest være alene hjemme

Nogle hunderacer er mere tilbøjelige til at bekymre sig, eller endda gå i panik, når ejeren forlader hjemmet. En bekymret hund kan vise sig i form af klynke, tygge eller forårsage kaos i dens omgivelser.

Se mere

Mere indhold på vej..

Denne side er stadig under udvikling, og der kommer meget snart mere indhold på siden! Kig forbi igen snart.

Find et trygt hjem til din hund med MUY

Vi har mere end 20.000+ besøgende hver måned.