Brug din tid bedre

Sådan virker det

Vores vision for MUY er at skabe en enkel og troværdig løsning hvor kommende, eller nuværende hundeejere kan forbinde med kenneler fra Dansk Kennel Klub (DKK/FCI) – og hinanden – på én samlet platform.

Her er det vores håb at gøre det mere overskueligt og tilgængeligt for alle. Vi sikrer troværdigheden for kenneler ved at opdele siders kategorier. Det er f.eks. kun DKK/FCI kenneler, som kan oprette en kennel-side og få adgang til øget synlighed og flere funktioner på sin side.

Sådan så det ud før MUY

Før skulle man rundt på hundredvis helt forskellige hjemmesider, for at holde sig opdateret med kenneler, hvilket både var besværligt at finde rundt i og tidskrævende.

Som du kan se på vores illustration, ser disse hjemmesider vidt forskellige ud, hvilket er forvirrende af mange årsager. Hos MUY arbejder vi på at gøre det mere overskueligt, og enkelt for alle.

Sådan så det ud før MUY

Billedet indeholder skærmbilleder af andre hjemmesider, der anvendes som en illustration under Fair-use licensen.

En enkel løsning for alle

En enkel løsning for alle

MUY har som de første nu gjort det muligt at følge DKK/FCI kenneler – på én samlet platform. Vi tilbyder en løsning som passer alle behov.

For at oprette en side for sin kennel hos MUY, skal man desuden først sende en kopi af ens kennelmærke bevis, som vi herefter vil gennemgå, inden at siden bliver synlig for andre, og vises på raceprofilen (såfremt man ønsker øget synlighed) blandt vores 40.000+ månedlige besøgende.

Personlige sider har ikke mulighed for øget synlighed, men vises under søgning.

Få din egen tidslinje

Ens for alle sider er at man kan slå nye opslag op på sin egen tidslinje, dele billeder, videoer, arrangere begivenheder, følge andre, kommentere på opslag, tilføje oplysninger om sine hunde, sende private beskeder m.m.

For dem som ønsker at følge kenneler, eller møde andre hundeejere og forbinde med venner, er det muligt at oprette en personlig side.

Hvilke problemer løser vi?

Vores løsning

Her kan du blive klogere på hvordan at din side kan se ud, og hvilke funktioner der er tilgængelige.

Kom godt i gang

Få din egen webadresse

Når du opretter en side hos MUY, får du først og fremmest din egen webadresse, og brugernavn, så andre nemt kan finde dig.

Her er et eksempel på hvordan din unikke webadresse kan se ud.

muy.dk/@brugernavn/

Vi er i gang med at lave en mere visuel rundtur. Indtil da, kan du tage et kig på @muy og @anders for at se hvordan en side kan se ud.

1. Færdiggør din side

For at gøre det nemmere for andre at finde dig, og fremstå mere seriøs, anbefaler vi at man tilføjer et profil billede, cover billede, og en kort beskrivelse om sin side.

Du kan også tilføje kontaktoplysninger som e-mail eller tlf. nr., hvor andre kan kontakte dig på. Desuden kan andre brugere også sende dig direkte beskeder på vores platform.

Tips til at optimere din side
Færdiggør din side
Del opslag, og følg andre

2. Din tidslinje

Din tidslinje er stedet, hvor du kan dele opdateringer, billeder og videoer. Hvis du er en opdrætter, så kan du eksempelvis dele planer for nye hvalpekuld, holde kontakten med dine hvalpekøbere, og alt det andet der foregår hos en kennel.

Folk vil gerne følge andre, som deler opdateringer, ligesom du ville gøre på din egen hjemmeside. Tidslinjen hjælper andre med at få et overskueligt overblik, og andre brugere kan ligeledes kommentere og synes godt om dine opslag.

Sådan slår du nye opslag op

3. Tilføj dine hunde

Vidste du, at du også kan tilføje dine hunde, så de får deres helt egen tidslinje, og profil på din side? Her kan du tilføje en kort beskrivelse, og oplysninger som køn, race, sundhed m.m.

På din hunds tidslinje, kan du også slå nye opslag op. Denne funktion er hjælpsom, hvis du gerne vil dele noget specifikt omkring den enkelte hund, eller hvis du har flere hunde.

Sådan tilføjer du din hund
Tilføj dine hunde
Din nyhedsstrøm

4. Din nyhedsstrøm

Du kan også følge andre sider hos MUY. Derfor har vi udviklet ens personlige nyhedsstrøm, som giver dig et samlet overblik over, hvad der sker, hos de sider, og personer, som du følger hos MUY.

Så snart, at der bliver delt noget nyt hos dem du følger, viser vi opslaget under din nyhedsstrøm, hvor du også kan kommentere og synes godt om.

Læs mere

5. Skab nye forbindelser

Du kan også kommentere på andres opslag, synes godt om, eller gi' en pote, som vi kalder det, når der er noget som du kan lide. Disse funktioner giver dig, og andre, mulighed for at kommunikere sammen offentligt, og dele erfaringer.

På den måde, kan du skabe nye forbindelser, og møde andre ligesindede mennesker.

Læs mere
Gi' en pote, og tilføj kommentarer
Invitér venner og familie

6. Invitér venner og familie

I øjeblikket, er det kun muligt at oprette sig, ved at få tilsendt en invitation fra en eksisterende bruger. Det har vi valgt at gøre, for at sikre platformens kvalitet, og da vi ønsker at de første brugere, deler vores vision, og forstår hvordan platformen bruges, så denne erfaring kan deles med nye brugere, som man vælger at invitere, og sætte et eksempel for andre.

Man kan nemt invitere ens venner, og andre hundeelskere, til at oprette deres egen side via SMS eller E-mail, så I kan følge hinanden, og dele opdateringer, billeder og videoer - så det bliver sjovere for alle.

Sådan inviterer du andre

Hundeleksikon

Vores hundeleksikon gør det enkelt, og overskueligt at blive klogere på hunderacer, og finde kenneler og klubber af en bestemt race, som man kan følge hos MUY.

Vores hundeleksikon erstatter ikke de racestandarder, som er fremlagt af FCI.

Hundeleksikon

Det har vi fokus på

Tankerne med vores hundeleksikon, er at gøre det overskueligt for andre, at blive klogere på hunderacer, finde karaktertræk, raceportræt og andre relevante oplysninger om hunderacer, så kommende hundeejere kan træffe bedre valg, inden man anskaffer sig en hund.

Racerepræsentanter eller andre personer med mange års kendskab, og erfaring om de enkelte racer, hjælper os med at udfylde disse oplysninger.

Se hundeleksikon
Det har vi fokus på
Opdrættere og klubber

Opdrættere og klubber

DKK/FCI kenneler, og klubber har også mulighed for at blive vist under de enkelte raceprofiler, som man relaterer sig til. På den måde kan vores besøgende, og kommende hundeejere, få et overskueligt overblik, over kenneler, og klubber af en bestemt race, som kan følges hos MUY.

Besøgende har mulighed for at klikke direkte videre til jeres side, for at se opslag på din tidslinje, jeres hunde, og andre oplysninger som du har delt. På den måde, gør vi det enklere for alle parter.

Andre spørgsmål

Se hvilke værdier, som vi står inde for, og få en bedre forståelse om hvordan at vi har tænkt os at skabe en sund og bæredygtig virksomhed.

Andre spørgsmål

Vores værdier

Vores værdier er baseret på demokratiske idealer, der definerer, hvem vi er, og som vi aldrig vil gå på kompromis med. Vi mener, at alle har ret til at ytre sig, og at verden er et bedre sted, når vi lytter, deler og skaber nye forbindelser i fællesskab.

MUY for Opdrættere

Ansvarlig opdræt

Som kennel medfølger der et stort ansvar, for at sikre at ens opdræt er sundt og følger de alvsrestriktioner som er fremsat af DKK/FCI. Vi deler holdningen fra DKK, også kendt som Dansk Kennel Klub, når det kommer til ansvarlig opdræt. Du kan læse mere om ansvarlig opdræt hos DKK.

Vi forventer at alle kenneler som opretter en side hos MUY følger disse retningslinjer.

Læs mere

Vores holdning om ulovlige hvalpefabrikker

Vi ønsker at gøre det fuldstændig klart, at ulovlige hvalpefabrikker, strider imod alt det som vi forsøger at skabe hos MUY. Disse hvalpefabrikker vil aldrig høre hjemme på den platform, som vi ønsker at skabe.

Læs mere

Sådan finansierer vi os selv

Ligesom enhver anden virksomhed, har vi også udgifter, som skal betales. Indtil videre, dækker vi selv disse udgifter, dette er dog ikke en løsning på sigt. Vi ønsker at være transparente, om hvilke overvejelser vi har gjort os herom.

Vi vil aldrig opkræve dig en betaling, eller abonnement, for at benytte vores platform. MUY er, og vil forblive gratis for normale brugere.

På sigt, kommer vi ikke uden om, at relevante reklamer, er den mest brugervenlige, sikre og effektive løsning. Vi vil aldrig dele personlige oplysninger med annoncører. Reklamer vil være tilegnet hundeejere, fra troværdige virksomheder.

Hvordan kan det være gratis?