Hjælp dig selv, og andre

Hjælp dig selv, og andre

Som opdrætter, har du nok allerede din egen hjemmeside, men er den brugervenlig, og overskuelig for dine besøgende? Statistisk set, er der mange som ikke er, og det kan virke useriøst for dine besøgende.

Forestil dig, at man som hundeejer, kun behøver at kigge ét sted, for at finde frem til erfarne opdrættere, som man kan følge - og hvor det ser ens ud for alle. Gør det nemmere for dig selv, og andre, ved at oprette en gratis side hos MUY - så du kan bruge mere tid, på det der betyder mest for dig. Vi tillader desuden kun DKK/FCI opdrættere.

Opret gratis side

Vores mission er simpel

Eller det håber vi i hvert fald? Vores mål er at skabe en platform, der kan samle opdrættere, klubber og hundeejere ét sted – så det bliver mere overskueligt for alle parter. I dag har mange opdrættere, og klubber deres egen hjemmeside, som gør det besværligt at finde rundt i.

Det er gratis for alle at oprette en side hos MUY. Vi udvikler desuden værktøjer som opdrættere, og klubber har brug for, og gør dem tilgængelige på deres sider.

Se kort video
Vores mission er simpel
100% Dansk-ejet virksomhed

100% Dansk-ejet virksomhed

MUY er en 100% Dansk-ejet virksomhed. Det betyder, at du støtter Dansk iværksætteri - og ikke de store udenlandske virksomheder, som betaler lidt til ingen skat i Danmark (vi nævner ingen navne).

Opret gratis side

Hvordan kan det være gratis?

Du undrer dig måske over, hvordan at vores platform kan være gratis at bruge for normale brugere, som dig? Det er et rigtig godt spørgsmål.

Ligesom mange andre, så finansierer vi os selv ved hjælp af relevante annoncer, som er mindst tiltrængende, og mest relevante for hundeejere. På den måde, kan vi tilbyde en gratis platform for normale brugere. Vi sælger under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger!

Opret gratis side
Hvordan kan det være gratis?
Køb hund med omtanke

Køb hund med omtanke

Går du med tankerne om at anskaffe dig en hund, så vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, så du får valgt den rette hund fra starten af.

Desværre vælger mange danskere hund ud fra dens udseende, hvilket ikke er løsningen. Vi har samlet en række gode råd, inden du køber hund, som du med fordel kan læse mere om nedenunder.

Gode råd inden køb