Min side

Her kan du finde svar på spørgsmål omkring din side, og de forskellige funktioner som er tilgængelig for din side.

Indholdet på denne side er stadig under opbygning.

Kom i gang
Hvordan ændrer jeg mine side oplysninger?

Du kan håndtere, og ændre oplysninger om din side, såsom dit offentlige navn, kort beskrivelse, synlighed, kategori og mere, ved at klikke på dit profil billede øverst på siden, ved siden af søgefeltet.

Herefter kan du se en menu. Vælg "Indstillinger", herefter kan du redigere i oplysninger. Klik på "Gem ændringer" når du er færdig.

Hvordan gør jeg min side privat?

Du kan vælge at gøre din side privat, så du selv skal acceptere nye anmodninger, før andre kan se din tidslinje og andet indhold. Klik på "Indstillinger", og rul ned til du ser "Synlighed", vælg derefter "Privat".

Bemærk, dit offentlige navn, korte beskrivelse (bio), profil billede og cover billede vil stadig være offentligt for alle, så andre kan søge, og finde dig. Andre kan anmode om at følge dig, og du skal herefter acceptere eller afvise, for at personen kan se din tidslinje og andet indhold.

Hvordan ændrer jeg mit profil billede?

Du kan tilføje et nyt profil billede ved at gå til din tidslinje, og klikke på stedet hvor dit profil billede bliver vist. Herefter kan du uploade et billede.

Du kan også vælge billeder, du allerede har uploadet før, og som befinder sig i dine albums.

Hvordan ændrer jeg mit cover billede?

Du kan tilføje et nyt cover billede ved at gå til din tidslinje, og klikke på stedet hvor dit cover billede vises. Herefter kan du uploade et billede.

Du kan også vælge billeder, du allerede har uploadet før, og som befinder sig i dine albums.

Tidslinje
Hvad er min tidslinje for noget?

Din tidslinje er der hvor du kan slå nye opslag, og opdateringer op til dine følgere, og andre. Er der sket noget nyt, eller vil du dele nogle sjove billeder eller videoer, så kan du gøre det på din tidslinje.

Hvor kan jeg blive klogere på tidslinjens funktioner?

Vi er glade for at du spurgte. Vi har en lavet en seperat vidensbase for Opslag og kommentarer. Klik venligst her for at se mere.

Notifikationer
Hvad er notifikationer?

Notifikationer hjælper dig med at holde styr på hvad der foregår på din side. Når andre synes godt om dine opslag, skriver en kommentar, eller på anden måde interagerer med dig, så bliver det vist her.

Hvordan sletter jeg en notifikation?

Hvis du ikke har lyst til at se en notifikation, så kan du skjule den ved at klikke på de tre prikker, og derefter "Skjul notifikation".

Nyhedsstrøm
Hvad er nyhedsstrømmen?

Nyhedsstrømmen er der hvor du holder dig opdateret med de personer du følger hos MUY. Når personer du følger, slår nye opslag op, så bliver de vist under din nyhedsstrøm. Dermed behøver du ikke hele tiden besøge en side, for at se om der er sket noget nyt.

Direkte beskeder
Hvordan starter jeg en ny samtale?

Du kan starte en ny samtale på flere måder, enten ved at klikke på "Chat-ikonet" på personens side, eller ved at gå til "Beskeder" og klikke på "Ny besked". Derefter kan du søge, og vælge de personer, der skal være en del af samtalen.

Hvor mange personer kan der være i en samtale?

Det er i øjeblikket muligt at have op til 5 deltagere/personer i en samtale, altså en gruppe samtale.

Hvordan slukker jeg for en samtale?

Du kan slukke for en samtale, hvis du ikke længere ønsker at modtage notifikationer fra en bestemt samtale. Det gør du ved at klikke på de tre prikker ud for samtalen, og derefter på "Sluk samtale".

Vores hunde
Hvordan tilføjer jeg mine hund(e)?

Du kan tilføje dine hunde, så de bliver vist under fanen "Vores hunde". Det hjælper andre med at blive klogere på hvilke hunde du har, og dig med at samle minderne med din hund.

Gå til fanen "Vores hunde", og klik derefter på "Ny" øverst på siden, indtast de påkrævet feltet, og klik derefter på "Opret".

Hvordan redigerer jeg min hunds profil?

Du kan redigere oplysninger om din hunds profil, såsom navn, beskrivelse og mere ved at klikke på de tre prikker ved siden af din hunds navn øverst på siden. Vælg herefter "Rediger profil". Klik på "Gem ændringer", når du er færdig.

Hvordan slår jeg opslag op på min hunds tidslinje?

Du kan dele nye opslag på din hunds tidslinje, på samme måde som du ville gøre på din egen tidslinje. Det kan være en fordel, hvis du har flere hunde, og gerne vil holde minderne om de enkelte hunde for sig selv.

Hvordan flytter jeg min hund til "Til minde for"?

Desværre hører det med til livet, at man på et tidspunkt kan miste sin gode ven - men det betyder ikke at du behøver at slette profilen, og jeres minder. Vi anbefaler i stedet, at du flytter din hund over til fanen "Til minde for". Det gør du ved at redigere din hunds profil, og vælge en dato for "Afgået dato".

Billeder
Spørgsmål

Svar