Opslag og kommentarer

Få hjælp til at dele billeder, videoer og håndtere dine opslag.

Indholdet på denne side er stadig under opbygning.

Opslag
Hvordan slår jeg et nyt opslag op?

Når du er logget ind på din side, skal du blot gå til din tidslinje eller "Min side". Herefter ruller du ned til "Er der sket noget nyt", hvor du kan skrive, og tilføje billeder og videoer. Når du er færdig, klikker du blot på "Slå op", så bliver det tilføjet til din tidslinje.

Hvordan kopierer jeg et link til et enkelt opslag?

Du kan kopiere linket til et opslag, så du nemt kan dele det med andre, uden at personen behøver at kigge igennem hele tidslinjen for at finde opslaget. Du kopierer linket, ved at klikke på datoen på opslaget, derefter kan du kopiere linket i addresse-feltet i din browser.

Kan jeg også dele videoer?

Ja, du kan både dele billeder og videoer på din tidslinje.

Hvordan deler jeg et link?

Du kan dele links som en fremhævet visning på dine nye opslag. Indsæt blot linket i feltet, og så bliver den fremhævet visning vist, hvis linket er gyldigt. Bemærk, at det kun er muligt at have en fremhævet visning på et opslag. Andre links, vil blive vist som normale links.

Hvordan deler jeg en YouTube video?

Du kan også dele YouTube videoer på din tidslinje, som en fremhævet visning. Indsæt blot linket til din video, i opslaget, og så indlæser vi den fremhævet visning.

Hvor mange tegn må mit opslag være på?

Dine opslag kan være på 500 tegn. Vi anbefaler, at man slår korte opdatering, og opslag op. Du kan altid tilføje flere opslag efter hinanden, hvis du gerne vil ud med et langere budskab.

Hvordan fremhæver jeg et opslag?

Du kan fremhæve opslag på din tidslinje, hvis du gerne vil gøre andre mere opmærksom på et bestemt opslag. Det kan du gøre ved at klikke på de tre prikker ud for opslaget, og derefter vælge "Fremhæv øverst på siden".

Hvordan sletter jeg et opslag?

Du kan slette et opslag ved at klikke på de tre prikker ud for opslaget, og derefter "Slet opslag permanent".

Hvordan skjuler jeg et opslag?

Hvis du gerne vil skjule et opslag, så det kun er synligt for dig, så kan du gøre dette ved at klikke på de tre prikker ud for opslaget, og derefter klikke på "Skjul opslag".

Hvordan redigerer jeg et opslag?

Du kan redigere indholdet i dit opslag ved at klikke på de tre prikker ud for opslaget, og herefter på "Rediger opslag".

Kommentarer
Spørgsmål

Svar