Opdatering til debat: For alle os med kennelmærke I DKK

Opdatering til debat: For alle os med kennelmærke I DKK
Præmiepulje på 10.000,00 kr.
Hvad er MUY?

MUY er et nyt dansk socialt netværk, som forbinder DKK/FCI kenneler og kommende, eller nuværende hundeejere med hinanden. Helt gratis!

Opret side

Bemærk: På nuværende tidspunkt har vi ikke fået adgang til den lukkede gruppe, og har derfor ikke mulighed for at dele vores holdning her, eller forstå den fulde situation bedre. Vi blev opmærksomme på debatten, da medlemmer fra gruppen kontaktede os.


Kritikken lød primært på, at nogle kenneler var uenige i de karaktertræk som vises på de enkelte raceprofiler – det er vi forståelige overfor.

Vi er altid modtagelige overfor kritisk feedback, og forslag til forbedringer, så vi kan skabe en bedre platform for vores 40.000+ månedlige besøgende.

Hvad er MUY?

MUY er et socialt netværk, som forbinder kommende, eller nuværende hundeejere og DKK/FCI kenneler med hinanden – på én samlet platform.

Mange har også sammenlignet vores platform med DKK’s koebhund – hvilket vi mener er endnu en misforståelse, da vores platform på mange områder er fundamentalt anderledes.

- MUY er ikke blot endnu en hjemmeside, der kun viser et link til en kennels hjemmeside - vi har udviklet et helt nyt socialt netværk fra bunden af, med en løsning der passer alle behov.

Af samme årsag, anser vi heller ikke koebhund for at være en konkurrent.

Her er et eksempel på hvordan vores egen virksomheds-side @muy ser ud.

page_2_ho1eka.jpg

Det er også vores holdning, at MUY kan bidrage til at flere vælger at købe hund med DKK/FCI stamtavle, ved at gøre det mere overskueligt for de respektive FCI klubber, og tilhørende kenneler i Danmark og nærliggende lande at forbinde, og følge hinanden på én samlet platform, sammenlignet med hundredevis af vidt forskellige hjemmesider.

På ens side, har man også sin egen tidslinje, hvor man kan dele nye opslag, billeder, videoer, arrangere begivenheder m.m. (Det er kun dig, der kan dele opslag her)

page_1_rmiqpd.png

Sådan så det ud før MUY

Som du kan se på illustrationen nedenunder, skal man i dag (før MUY) rundt på mange vidt forskellige hjemmesider for at holde sig opdateret med kenneler. Det er både besværligt, og tidskrævende at finde rundt i. Hos MUY arbejder vi på at gøre det mere overskueligt, og enkelt for alle.

visual-4.png

Billedet indeholder skærmbilleder af andre hjemmesider, der anvendes som en illustration under Fair-use licensen.

Vi ved godt, at der stadig er en lang vej, og hårdt arbejde foran os, for at skabe en platform hvor alle (eller størstedelen) føler sig tilfredse. Vi håber dog, at vi i fællesskab kan hjælpe med at gøre dette til en realitet.

Læs mere om MUY

Karaktertræk og oplysninger om hunderacer

Den primære kritik i denne lukkede debat omhandler karaktertræk og oplysninger om hunderacer på vores hjemmeside.

Bemærk: Da vi desværre ikke har adgang til den lukkede gruppe er vores forståelse om debatten begrænset.

Der findes utrolig mange forskellige hunderacer, og det er ikke realistisk at man selv har kendskab til dem alle sammen. Derfor har vi kontaktet racerepræsentanter, som har ønsket at hjælpe vores besøgende med at blive klogere på de enkelte racer, som de har kendskab til. Se b.la. Gammel Dansk Hønsehund, Breton, Hvid schweizisk hyrdehund m.m.

Foreslå ændringer

Vi har også gjort det nemt for racerepræsentanter at foreslå ændringer, hvis de er uenige med noget, så oplysningerne på siden kan forbedres. Det kan gøres via denne formular, som også vises på raceprofiler.

Derudover fandt vi, at koebhund også viser generelle karaktertræk på deres hjemmeside som ”Temperament”, ”Aktivitetsniveau” m.m.

Oplysninger om de mange forskellige hunderacer er stadig en opgave i ”work-in-progress”, hvor der naturligvis stadig er plads til forbedringer, det benægter vi ikke.

Endnu en reklamesøjle?

Nej. Vores platform er ikke endnu en reklamesøjle for DKK/FCI kenneler – det er endnu en misforståelse vi ofte hører.

MUY er et socialt netværk, som både kan benyttes til at dele opslag og opdateringer om sin kennel, og holde sig opdateret med venner og ligesindede personer.

Det er desuden valgfrit (for dem som opretter en DKK/FCI kennel-side) om man ønsker at blive vist på den respektive raceprofil, som vores besøgende kigger på – eller kun ønsker at være synlig ved søgning eller sin unikke web-adresse.

Vores platform kan altså også anvendes for dem, som ønsker at have sin egen side (uden øget synlighed) hvor man kan dele opdateringer, oplysninger om sine hunde og forbinde med venner, og skabe nye forbindelser. Samtidig slipper man for at skulle bruge tid, og penge på at vedligeholde sin egen hjemmeside.

Samarbejde med Dansk Kennel Klub?

Endnu en misforståelse vi også har hørt, er at MUY har et samarbejde med Dansk Kennel Klub – det er ikke korrekt.

Det er vigtigt for os, at det kun er muligt for DKK/FCI at oprette en kennel-side på MUY, da disse kenneler følger strenge avlsrestriktioner og krav, som hele tiden forbedrer sundheden hos en race, hvilket er vigtigt for os.

Som vi også nævner flere steder på vores hjemmeside, er vi strengt imod alle former for ulovlige hvalpefabrikker.

Af denne årsag kontaktede vi Dansk Kennel Klub tilbage i slutningen af december, for at høre hvordan vi kunne sikre at det kun er muligt for DKK/FCI kenneler at oprette en side for sin kennel hos MUY.

Det blev til et forslag om at vi kunne bekræfte kennelmærke beviset som en DKK kennel modtager, hvilket vi hos MUY derefter integrerede på platformen.

Slutningsvis

Vi oplever at interessen for vores platform er stigende, og mange har en god oplevelse, både blandt hundeejere, men også DKK/FCI kenneler, som synes at det er smart at kunne forbinde og følge ligesindede personer på én samlet platform, uden længere at skulle rundt på mange vidt forskellige hjemmesider.

Derudover er vi forstående overfor, at der stadig er plads til mange forbedringer på platformen, før alle (eller størstedelen) er tilfredse. Det er vores håb, at vi i fællesskab kan bidrage til at få skabt en sikker, og tryg platform for alle brugere.

Det er helt gratis at oprette en side hos MUY. Hvis du er klar til at være med, og bidrage til at skabe en bedre platform, og selv kan se fordelene, så byder vi dig varmt velkommen, og lytter altid gerne til dine forslag.

Hvis det ikke er noget for dig lige nu, så er det også i orden. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen på et senere tidspunkt.


Alle de bedste hilsner,
Anders B. Hansen,
Stifter af MUY


Har du flere oplysninger om den lukkede debat? Så vil vi gerne høre fra dig, så vi kan forstå situationen bedre, og skabe en bedre platform. Du kan sende os en direkte besked på vores side @muy (kræver bruger) eller sende en e-mail på webigo(at)it.dk.


Præmiepulje på 10.000,00 kr.
Hvad er MUY?

MUY er et nyt dansk socialt netværk, som forbinder DKK/FCI kenneler og kommende, eller nuværende hundeejere med hinanden. Helt gratis!

Opret side