Hjælp til opdrættere

Se hvordan at MUY kan hjælpe dig som opdrætter, med at finde de bedste familier til jeres kommende hvalpe, og samtidig holde kontakten med hvalpekøbere efterfølgende og meget mere!

Indholdet på denne side opdateres løbende. Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål her, så send os venligst en direkte besked.

Kom i gang
Er det kun for DKK/FCI opdrættere?

Ja, vi tillader kun opdrættere fra DKK/FCI, som er den anerkendte stambogsførende klub i Danmark.

Hvad med SKK/FCI og NKK/FCI opdrættere?

Hvis du er en opdrætter fra Svensk Kennel Klub (SKK) eller Norsk Kennel Klub (NKK), som begge er den anerkendte stambogsførende klub af FCI i deres respektive land - så har du også mulighed for at oprette en side som opdrætter hos os.

Hvordan ændrer jeg min side til opdrætter?

Når du opretter en side, bliver den automatisk oprettet som en personlig side. Du skal altså først lige ændre din sides kategori til opdrætter. Det gør du ved at klikke på dit profil billede øverst på siden, ved siden af søgefeltet.

Herefter kan du se en menu, hvor du blot skal vælge "Indstillinger". Rul derefter ned indtil du ser "Kategori" og vælg "Opdrætter/Kennel". Vi anbefaler også, at du indtaster navnet på racen du opdrætter, så bliver din side vist på hundens raceprofil hos MUY, og øger din sides synlighed. Klik på "Gem ændringer" når du er færdig.

Hvordan tilføjer jeg mine hunde?

Ligesom alle andre sider hos MUY, kan opdrættere også oprette profiler for deres hunde, så andre kan blive klogere på hvilke hunde du har, deres sundhed og mere.

Du opretter en såkaldt "Hundeprofil" ved at klikke på "Vores hunde" i side menuen, på din side/tidslinje. Herefter klikker du på "Tilføj ny" eller "Ny" i øverst på siden, og indtaster de påkrævet felter.

Synlighed
Jeg vil ikke vises blandt andre opdrættere - er det muligt?

Ja, du kan sagtens vælge ikke at blive vist blandt andre opdrættere. Vi viser sider, som hører under kategorien "Opdrætter", og har tilføjet en race under indstillinger, på den respektive raceprofil hos MUY. Se f.eks. Labrador retriever.

Vores raceprofiler hjælper andre med at blive klogere på en bestemt hunderace, og finde opdrættere, og klubber som de kunne have lyst til at følge. Hvis du ikke ønsker, at din side bliver vist som opdrætter herunder, så kan du rydde feltet "Vælg race" under dine indstillinger.

Venteliste
Hvor mange personer kan jeg håndtere på min venteliste?

Du kan håndtere så mange personer som du har lyst til på nuværende tidspunkt.

Hvordan viser jeg personens tidslinje?

Du kan hurtigt vise tidslinjen for de personer, som du har tilføjet til din venteliste, så du kan følge med i deres hverdag, når de slår nye opslag op. På den måde kan du få et bedre indblik, og vælge de bedst mulige familier til jeres kommende hvalpe.

Hvordan sender jeg en privat besked?

Du kan nemt og hurtigt sende en direkte, eller privat besked til en person på din venteliste. Klik på "Chat-ikonet", og derefter på næste.

Hvordan tilføjer jeg personer?

Du kan tilføje nye personer til din venteliste, ved at logge ind, og derefter gå til Venteliste, og derefter klikke på "Tilføj" øverst på siden. Herefter kan du søge efter personer, og vælge dem du ønsker at tilføje.

Hvordan rykker jeg en person op/ned?

Såfremt du finder en bedre egnet familie, og ønsker at prioritere dem, så kan du rykke personen op på din venteliste, og det modsatte. Klik på de tre prikker ud fra personen, og vælg "Ryk op" eller "Ryk ned".

Hvordan sletter jeg en person?

Du kan fjerne personer fra din venteliste, ved at klikke på de tre prikker ud for personen, og derefter på "Slet fra venteliste".