Generelle spørgsmål

Få svar på generelle spørgsmål.

Indholdet på denne side er stadig under opbygning.

Kom i gang
Hvordan opretter jeg en ny side?

Du kan oprette en ny konto, og side, ved at klikke her. Det tager kun få minutter, at komme i gang. Bemærk, at man i øjeblikket skal have modtaget et invitations-link fra en eksisterende bruger for at kunne oprette sig.

Kan jeg oprette flere sider på samme konto?

Vi har taget dette med ind i vores overvejelser, og denne mulighed vil snart være tilgængelig for alle. Indtil da, er det desværre ikke muligt, vi beklager.

Brugernavnet er optaget, hvad gør jeg?

Hvis et brugernavn allerede er i brug, og benyttes aktivt af en anden person, så kan vi desværre ikke hjælpe. Vi anbefaler, at du ændrer lidt i brugernavnet, og forsøger igen.

Hvor mange tegn må mit brugernavn være på?

Dit brugernavn kan være op til 30 tegn. Brugernavnet må indeholde alfabetiske tegn, og punktum og underscore.

Hvem er MUY beregnet for?

Alle er velkommen hos MUY. Selvom vi i øjeblikket primært fokuserer på at bygge en platform til hundeejere, opdrættere og klubber, så kan vores tjenester essentielt benyttes af alle, til at dele billeder, videoer og beskeder med venner og familie.

Desuden er MUY en dansk virksomhed, så du støtter samtidig dansk iværksætteri. :)

Sikkerhed
Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode, så kan du hurtigt nulstille den ved at sende en bekræftelses mail til den e-mail du brugte til at oprette din konto. Det kan du gøre her.

Hvordan beskytter jeg min konto?

Du kan selv gøre en del for at holde din konto, og side beskyttet. Sørg altid for at bruge en stærk adgangskode, som kun du kender til. Hvis du har mistanke om, at en uatoriseret person har fået adgang til din konto, skal du underrette os hurtigst muligt.