Generelle spørgsmål

Få svar på generelle spørgsmål.

Indholdet på denne side er stadig under opbygning.

Kom i gang
Hvordan kan det være gratis?

Du undrer dig måske over, hvordan at vores platform kan være gratis at bruge for normale brugere, som dig? Det er et rigtig godt spørgsmål.

Ligesom mange andre, så finansierer vi os selv ved hjælp af relevante annoncer, som er mindst tiltrængende, og mest relevante for hundeejere. På den måde, kan vi tilbyde en gratis platform for normale brugere. Vi sælger under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger!

Hvordan opretter jeg en ny side?

Du kan oprette en ny konto, og side, ved at klikke her. Det tager kun få minutter, at komme i gang.

Jeg har ikke modtaget bekræftelses e-mailen?

Uha, det er ikke sjovt. Bare rolig, vi har været der før. Det mest sandsynlige er, at e-mailen er røget i din ønsket, også kendt som spam mappen, har du haft kigget her? Nogle gange kan det tage op til 5 min.

Hvis du benytter "Mail" appen på din iPhone, og har tilknyttet f.eks. din Hotmail herigennem, så har vi også set eksempler på at man skal logge ind på sin egentlige e-mail udbyders hjemmeside, for at se e-mails.

Kan jeg oprette flere sider på samme konto?

Vi har taget dette med ind i vores overvejelser, og denne mulighed vil snart være tilgængelig for alle. Indtil da, er det desværre ikke muligt, vi beklager.

Brugernavnet er optaget, hvad gør jeg?

Hvis et brugernavn allerede er i brug, og benyttes aktivt af en anden person, så kan vi desværre ikke hjælpe. Vi anbefaler, at du ændrer lidt i brugernavnet, og forsøger igen.

Hvor mange tegn må mit brugernavn være på?

Dit brugernavn kan være op til 30 tegn. Brugernavnet må indeholde alfabetiske tegn, og punktum og underscore.

Hvem er MUY beregnet for?

Alle er velkommen hos MUY. Selvom vi i øjeblikket primært fokuserer på at bygge en platform til hundeejere, opdrættere og klubber, så kan vores tjenester essentielt benyttes af alle, til at dele billeder, videoer og beskeder med venner og familie.

Desuden er MUY en dansk virksomhed, så du støtter samtidig dansk iværksætteri. :)

Sikkerhed
Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode, så kan du hurtigt nulstille den ved at sende en bekræftelses mail til den e-mail du brugte til at oprette din konto. Det kan du gøre her.

Hvordan beskytter jeg min konto?

Du kan selv gøre en del for at holde din konto, og side beskyttet. Sørg altid for at bruge en stærk adgangskode, som kun du kender til. Hvis du har mistanke om, at en uatoriseret person har fået adgang til din konto, skal du underrette os hurtigst muligt.