Sælg din hund, trygt og hurtigt

Vi har mere end 20.000+ besøgende hver eneste måned. Nogle søger blot oplysninger om hvilke hunderacer, der egner sig bedst til dem, mens andre aktivt søger efter en hundehvalp, eller overtagelse af en voksen hund. Hos MUY er det helt gratis for sælger, at oprette annoncer. Det er ligeledes også gratis for købere at henvende sig til dig.

Opret din annonce gratis nu!

Sådan virker det

Når din annonce er oprettet, vil den blive vist under raceprofilen (se fx. Labrador retriever) for den race du ønsker at sælge, og ligeledes på forsiden. Herefter kan andre brugere helt gratis henvende sig til dig, enten via beskeder på MUY, eller på det tlf.nr. du har angivet på din annonce.

Vi støtter under INGEN omstændigheder hvalpefabrikker, eller ulovligt salg af hunde! Bliver sådanne tilfælde opdaget, vil sagen blive politianmeldt, og annoncer, samt konto hos MUY vil blive slettet permanent. Vi opfordrer alle brugere med mistanke om sådanne forhold, til at rapportere annoncen eller brugeren til os, eller de relevante myndigheder.

Hos MUY er det desuden vigtigt for os, at vi gør vores del, for at undgå at kommende hundeejere, får anskaffet sig en hund som ikke vil kunne passe ind i deres livsstil. Til dette udvikler vi tests, og informerer besøgende om hvad de bør være opmærksomme på, forinden køb. Samtidig har vi hos MUY avanceret raceprofiler, med karaktertræk om de enkelte hunderacer, som racerepræsentanter, og andre med kendskab til de enkelte racer har hjulpet os med at udfylde.

Find et trygt hjem til din hund med MUY

Vi har mere end 20.000+ besøgende hver måned.